Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

pin it button Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

 

111914 4839 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

Trappaner, Slottsträdgårdens kafé, Trädgårdsmåndag, Tareq Taylors Nordic Cookery och Historieätarna bland mycket annat och så Kockeriet i Malmö, så klart. Nu är min nyfikenhet stillad. Och jag fick bekräftat vad jag länge anat, Tareq Taylors nya matuniversum för både professionella och glada amatörkockar kommer att bli en varm mötesplats för alla matälskare.

111914 4835 1024x682 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

111914 4833 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

111914 4874 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET! 111914 4862 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

Andrew Eves som även är köksmästare på Slottsträdgårdens kafé finns i köket med Tareq och Marie Koenen, eventansvarig håller i trådarna. Kurser, event, fredagsrestaurang, möten, kickoff, bröllop och fest. Allt är möjligt.

111914 4857 2 1024x682 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

Den supersnygga inredningen står Mija Kinning för. Hon har skapat ett hemtrevligt multifunktionellt utrymme med hjälp av bland annat de grova trästockarna från det gamla sädesmagasinet som byggnaden ursprungligen var ämnat för. Vackra trägolv, koppar, cement, läder och stål. Snyggt som attan! Håll dig uppdaterad framöver om vad som händer på Kockeriet. www.kockeriet.se. Kockeriet ligger på Norra Vallgatan, snett bakom Sankt Gertrud.

111914 4879 Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

Lycka till Tareq och hela ditt superteam!

Vad tycker du om receptet? Skulle du gjort det annorlunda? Skriv en kommentar!

pin it button Tareq Taylors nya matuniversum – KOCKERIET!

Kommentarfunktionen är avstängd.