Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem

pin it button Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem

Idag fick jag två nyskjutna gäss. Vad göra?

Jag är ju inte direkt den som brukar skjuta och flå mina egna djur. Men eftersom fåglarna redan var döda och jag tog emot dem så var det bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem. Nu ligger köttet i kylen och jag funderar över vad jag ska laga. Vi får se, men det lutar åt att jag steker brösten separat och serverar med nyponchutney eller björnbärssås med någon god potatisrätt. Resultatet får vi se ikväll.

fagel 2 Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem faagel 3 Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem fagel 4 Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem fagel 1 Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem

Vad tycker du om receptet? Skulle du gjort det annorlunda? Skriv en kommentar!

pin it button Det var bara att kavla upp ärmarna och fixa till dem

Kommentarfunktionen är avstängd.